Известие

Collapse
No announcement yet.

Свързване на уреди (волт метър и налягане на масло)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свързване на уреди (волт метър и налягане на масло)

Здравейте колеги, наскоро се сдобих със уреди волт метър и уред за налягане на масло + датчика, уредите са руски а именно от лада. Така идеята ми е да си ги монтирам на колата прилагам и снимки. Моля за помощ идеи и съвети за свързането на уредите и датчика.По принцип разбирам от жички но ми се ще първо да получа повече информация(мнения, схеми и др.).
    Благодаря на всички предварително.
    Attached Files
    EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -

Волтметърът е лесен, просто го свържи към плюса по таблото с бушоните (за да е най-достоверно показанието). Относно маслото, датчика може да се монтира долу до масления филтър, има 2 тапи, някоя от тях може да махнеш и да монтираш въпросния датчик.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

1 АКО си мислиш ,че датчика за маслото ще ти показва вярно ЛЕЕЕКООО бъркаш (+/- 1/2 атм.) ама кой ти ги брой
      казвам цветовете на кабелите дано ме разбереш :оранжев - 12в след контакт (запалката е така) СИВ с ЧЕРНА ивица - идва от ГОЛЕМИЯ датчик за маслото . БЯЛ с ЧЕРНА ивица - (- маса/минус) БЯЛ - + габарит (за да свети в тъмното) СИВ - идва от МАЛКИЯ датчик за маслото (за лампата)
      дано си ме разбрал и цветовете да съвпадат че рускинята квото има тва слага
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

чудничко!!
        Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Working...
        X